.Lando 0 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 1. Nick: .Lando 2. Imię:Marek 3. Wiek:23 lata 4. Znajomość AMX (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: 8. Parę słów o sobie **: Gram od 1.5 . Jestem opanowanym graczem nie podejmuje zbyt pochopnych decyzij 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ chciałbym wspierać waszą serwerownie przede wszystkim serwer Only dd2 przed oszustami którzy urzywają programów trzecich 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 5h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Gram codziennie 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Od początku 1.5 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak posiadałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycholka 230 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Podanie napisane 'na odwal', wymagań nie spełniasz, w dodatku nie podałeś link do gt. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Jestem na nie. Podanie napisane okropnie Nie podales SID bo? Nie podales gt, bo? Grasz codziennie, a cie nigdy nie widzialem @edit Twoje gt: https://www.gametracker.com/player/.Lando/193.33.177.101:27156/ Codziennej gry tu nie widze, a wymagan nie spelniasz @edit2 To, ze cie denerwuja to nir znaczy, ze musisz dostac admina Prosze o zamkniecie podania, poniewaz uzytkownik skladajacy je, wypowiedzial sie w nim @edit3 Nie masz co czekac na odpowiedz Discusa, poniewaz moderator zamknie twoje podanie, za wypowiadania sie w nim przez cb @edit4 xD Czlowieku wiem, ze jest dosyc wczesne godzina, ale pomysl... Wypowiedziales sie wielokrotnie w swoim podaniu... Przeczytaj regulamin co sie wtedy dzieje... Twoje podanie zostaje odrzucone nie masz po co czekac na wypowiedzi innych Edytowane 26 Marca 2017 przez mr.Burger 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Lando 0 Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Haha na odwal napisane ... Przecież nie będę na głowie skakał wystarczy że gram codziennie i gracze mnie denerwują którzy są odpaleni proszę sb ile siedze na serwerze Edytowane 26 Marca 2017 przez .Lando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REBIOv13 42 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Za słowo "urzywają" z miejsca bym Cię skreślił Poza tym nawet regulaminu nie przeczytałeś. Pozdrawiam Edytowane 26 Marca 2017 przez REBIOv13 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Lando 0 Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Czekamy na Odpowiedz Discusa REBIOv13 a ja bym Cie skreślił Edytowane 26 Marca 2017 przez .Lando Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Lando 0 Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 mr.Burger weź ogarnij się bo myślisz że niewadomo kim tu jesteś Czekamy na wypowiedz innych . Ty myślisz że tylko ty się liczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Lando regulamin ci się kłania, za wypowiadanie się we własnym podaniu, zostanie zamknięte podanie, a co do twojego podania to na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Wypowiedz we własnym podaniu. Podanie odrzucone. *Na przyszłość polecam przeczytać regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi