Maniak 114 Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Mam taką propozycje żeby w podaniach na admina/czy innych rang, mogli się wypowiadac jedynie: cod mod 45k-tylko admini serwera w tym przypadku coda (i oczywiście z rangą wyższą tzn. @,J@,H@) FFA-tylko admini serwera w tym przypadku FFA (i oczywiście z rangą wyższą tzn. @,J@,H@) DR-tylko admini serwera w tym przypadku DR (i oczywiście z rangą wyższą tzn. @,J@,H@) A Userzy którzy wypowiadaliby się dostawaliby warny Ma to posłużyć do po 1. nabijania postów, to nie trudne napisać Tak-Nie i skopiowac co inni piszą. po 2. dam taki przykład. (załóżmy, że (wymyśle jakąś nazwe) Budka złożył podanie na adma i w tym samym czasie (wymyśle jakąś nazwe) Złóbek też założy podanie na admina i Budka pisze w kolegi podaniu... jestem na Nie bo...., to Złóbek robi to samo i też pisze jestem na Nie bo.... (Dziwny przykład, ale można zauważyć w nie których podaniach) .... O to moja propozycja myślę że pomyślicię nad nią. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Z takim tempem to nigdzie nie będzie można pisać postów Ja nie patrzę na "świeżaków",więc zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi