QubaS 263 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Nick: QubaSPowód: problemy z kompem i remont mieszkaniaCzas nieobecności: jeszcze 8 dniCoś od siebie: Witam, większość z Was wie o remoncie mieszkania co zabrało cały mój cenny czas nawet ten w cs'ie Dodatkowo komp mi się spipszył i wchodzę z zastępczego, który jest jak pegasus hehe. Ogarnę to wszystko i wrócę do Was jak najszybciej to możliwe. Sorki za tą przerwę, ale wszystko na raz się spipszyło :/ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Wracaj szybko!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalp67 170 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Wracaj wracaj. Jest sporo spraw do ogarnięcia a ja nie mam jak tego zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi