Kasia! 3 386 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Nick: Kasia! Powód: Matura ~~ przygotowania Czas nieobecności: Do połowy maja. (wiem długo bla bla bla, ale każdy wie ile czasu codziennie jednak spędzam na forum) Coś od siebie: Będę codziennie (nie zapewniam), mam ustawione powiadomienia na mailu do ważniejszych rzeczy (raporty/wiadomości), więc też byłabym wdzięczna jeśli ktoś chociaż by raportował cokolwiek. Pozdrawiam serdecznie wszystkie foczki, rybki, kózki i liski xD Jak to zawsze mówię ~~ "Jestem, ale mnie nie ma." 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 a Sasquatchy nie pozdrawia : P a to takie fajne stworzonka przecie. No to powodzenia tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Powodzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi