kacperer12 0 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 Witam, mam problem z fps w cs go mój sprzęt : -procesorem Amd athlon II X4 640 3.0 ghz -pamiec ram: 4 gb ddr3 -windows 10 64 bit -karta graficzna Radeon 7700hd 1gb Ddr 5 W grze mam z 60 Fps gdzie na karcie starej 4800hd radeona było tak samo ? prosze o pomoc ustawienia zrobiłem na niskie nic nie dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 410 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) PPM klikasz na pulpit ustawienia graficzne lub ustawienia karty graficznej w przypadku AMD może to być AMDoverdrive klikasz Zarządzenia ustawieniami 3D lub Ustawienia Wideo szukasz napisu który się zwie Synchronizacja pionowa i ją zmieniasz na wyłączona na koniec zastosowujesz zmiany i klikasz OK To sprawdź te komendy: fps_max 100 lub więcej fps_max override 1 Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez Zygi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperer12 0 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 juz dawno to zrobiłem lecz nadal nie widac poprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi