kulo magnes 0 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Mam problem nie mam ss wczesniej sie zpaisywaly teraz przeinstalowalem cs na dysk c no i wszystko jasne ... "Windows'y mają to do siebie, że próbują nam pomóc gdy nie trzeba... otóż, na Windowsach Vista i Windows 7 (nie zawsze na xP) system jest tak "miły", że udostępnia folder Program Files tylko programowi "Install Shield Wizard", więc jeśli jakiś program próbuje coś zapisać (w naszym wypadku CS) windows na to nie pozwala i ss'ów nie ma!" proszę o ub gra zostanie przeinstalowana na dysk b i ss bede wstawial mysle ze moja proźba zostanie rozpatrzona pozytywnie choćby dlatego że specjalnie konto założyłem żeby wstawić a tu nie ma ... z góry dziękuje Edytowane 29 Marca 2017 przez rewoX* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 29 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi