norber1910 0 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) Witam mam problem dostałem bana za darmo praktycznie bo jakiś dzieciak napisał do admina ze mam niby aimbot czy coś i admin uwierzył mu na słowo i sprawdźcie to jeszcze raz lub jak mam od banować konto bo śmieszne trochę to jest za darmo bana dostać :/ nie usuwajcie mojego posta pozdro http://amxbans.cs-classic.pl/bans/41350.html a grałem na tym serwerze długo :/ pozdro obyście mnie od banowali i sprawdzili jeszcze raz ip :/ prosił bym o od banowanie ip Edytowane 31 Marca 2017 przez norber1910 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 "Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp. " "Koniecznie przeczytaj i zastosuj się do wzoru. " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi