Maxtin 90 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Wychodzę tu z propozycją dodania komendy !slap za zero dmg dla guardów czemu miała by posłużyć ta komenda oczywistym jest: Nie ma admina gracz utknął na chowanym, guard może tylko go zgładzić ale to mu usunie mgłę dlatego już nie może go odrodzić, jest wiele sytuacji gdzie gracze potrzebują boost'a a nie ma ADMIN'a są np guardzi którzy nie mogą tego zrobić. Czekam na wasze opinie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putong 3 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Przydaloby sie , bo jak jest sie w ct samemu i wpadnie gdzies to lipa bo zepsuty dzien. ( po killu tt wygrywaja oczywiscie) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agencik47 29 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Polać mu bo mądrze gada! Jestem za. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Nie gram ! Ale nieważne gdzie guard powinien mieć slapa/slay ! Na jb 1.6 jest kick/slay/slap/głosowanie na mape/robienie glosowan/restartowanie rundy/przenoszenie/Speach stuff ! Jestem za tym żeby dodać slapy Pozdrawiam Troplelek 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol1925 131 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Jestem za Bardzo dobrze jest opisane na co się przyda slap a było by to bardzo przydatne. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI 117 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Komenda by się przydała gdyż bardzo często dochodzi do sytuacji gdy jakiś gracz wpadnie gdzieś a guard mówi ''sorka ale ja cie slapnąć nie moge tylko admin możę''. xd Jestem 100% za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Dobry pomysł ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi