norber1910 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Steam ID gracza STEAM_1:0:1074828983 Nick gracza Norbert Admin Jaraj Topy nie Tykaj Helup Powód Wrzuc screeny na forum Data 31.03.2017 - 12:52:24 Długość bana Zawsze Wygasa Nigdy Nazwa serwera #6[ONLY DD2][ASYSTY]Cs-Classic.pl (de_dust2) Kicków 28 Witam chciałbym zgłosić admina który mi dał bana za darmo i bez powodów ze mam niby jakiś Kick iż już mnie wcześniej banował na 30 min i tym razem zrobił to na zawsze pierw przepraszał za bana wcześniej a teraz na zawsze dał mi go i chciałem zgłosić admina za to ze banuje darmo a nic nie używam żadnych AIM ani w tym stylu prosił bym o od banowanie ID tam gdzie grałem bo chciałem se dalej tam grać ale nie da się 2 dni z tym się mecze żeby od-banował mnie admin ale nic nie odpowiada mi nawet jak coś pisze do niego na gg on ignoruje wszystko prosił bym o od banowanie darmowego bana Pozdrawiam Nick Norbert a ID tam gdzie grałem długo to 193.33.177.101:27156 Prosił bym jeszcze raz o od banowanie Pozdrawiam drugi raz Nick admina tam gdzie zbanował mnie Jaraj Topy nie Tykaj Helup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Nadal nie ten dział + brak wzoru. Tu jest ten dział, ale pamiętaj zastosuj się do wzoru. https://forum.cs-classic.pl/forum/284-skargi/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi