Marina. 1 405 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Kolejną nominację otrzymał @Darker! Czas na zadawanie pytań do piątku! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 [P] Yo Dariuszku [P] Jak tam życie? [P] Skilla jyszcze musz? [P] Jak każdego: lubisz błazenki? [P] Jakaś loszka się kręci? [P] Lubisz jak mówię na Ciebie Darek? [P] You like me? [P] Spadam pa P.S 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) [P] Cześć małpo [P] Jak tam? [P] A jak zdróweczko? [P] To prawda ze jesteś już stary dziadek? [P] Odczuwasz już oznaki bycia starym? [P] Jakaś caryca na oku jest? [P] Szczerze odpowiedź!! [P] Lubisz mnie może? [P] Co o mnie sądzisz?Proszę szczerze :c [P] Opisz mnie 3 słówkami [P] A teraz siebie [P] Jak tam na studiach? [P] Dajesz radę czy już masz dość? [P] Który rok? [P] Na jakim profilu jesteś? [P] Ulubiony film? [P] Ulubiona książka? [P] Ulubione zupa? [P] Ulubione drugie danie? [P] Ulubiony deser? [P] Ulubione LODY? [P] Ulubiony napój? [P] Ulubiony alkohol? [P] Ulubione miejsce? [P] Ulubiona piosenka? [P] Ulubiony rodzaj muzyki? [P] Ulubione zwierzę? [P] Ulubiony kolor? [P] Fajne pytania c`nie? [P] Masz dziwne nawyki? [P] Masz jakieś fetysze? ^^ [P] Wolisz książki czy filmy? Dlaczego? [P] Czym się interesujesz? [P] Czy kolekcjonujesz coś? [P] Czy uprawiasz (regularnie) jakiś sport? [P] Potrafisz śpiewać? [P] Zaśpiewasz mi kiedyś? [P] A tańczyć potrafisz? [P] Również chciałabym to zobaczyć [P] Lubisz spać? [P] Pizza czy Zapiekanka? [P] Miłość czy przyjaźń ? [P] Czekolada mleczna czy gorzka? [P] Takie najważniejsze pytanie pod słońcem teraz będzie,przygotuj się! [P] DLACZEGO JESTEŚ DLA MNIE TAKI WREDNY!?!?!?!?!!?!?!??!?!?!?!!!?!??! [P] Co ja Ci takiego zrobiłam? :c [P] Dobra nie męczę cię już,bo już mnie chyba masz dość [P] Trzymaj się małpo! [P] Papatki Ps:jeszcze tutaj wrócę Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez Wercia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Oprzeć się nie mogę, chociaż weny twórczej brak [P] Co byś zrobił gdybyś znał odpowiedź na każde pytanie? [P] Dążenie do doskonałości jest dobre czy złe? [P] Która z mądrości jest wg Ciebie wartościowsza: wiedza czy doświadczenie? [P] Ile tytułów anime obejrzałeś? (może być w przybliżeniu xd) [P] Co sądzisz o płaskoziemcach? xD [P] Co oddziela ludzi od zwierząt? [P] Co by się znalazło na Twojej wymarzonej kanapce? [P] Kurczak jest najlepszy na śniadanie, obiad czy kolację? [P] Co jest lepsze: kluski czy ziemniaki? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 [P]Spodziewałeś się mnie tu? [P]Ciężko jest ze mną robić matmę? [P]Czemu nadal ze mną ją robisz? [P]Ile jeszcze? [P]Dlaczego tak dużo? [P]Maj? [P]Dasz radę? [P]Bardzo jestem nieznośna? [P]Nadal twierdzisz, że Witkacy to poeta/pisarz? [P]Te liski to niedobre stworzonka chyba? [P]Jesteś zaskoczony moimi pytaniami? Bo, szczerze to ja bardzo, bo zazwyczaj nie lubię ich wymyślać i zadawać. Xd Wincyj nie zadam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Czas na zadawanie pytań minął! Czekamy na odpowiedzi do niedzieli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi