Arkasz.Kalvar 3 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Parę lat temu grałem na pewnym serwerze all vs all. Gra na nim polegała na tym, że każdy grał przeciwko każdemu, czy to był w drużynie TT, czy CT. Po śmierci, od razu pojawiało się w innej, losowej części mapy. Miejsca respawnu były porozsiewane po całej mapie, a jedynym celem było po prostu zabijanie innych graczy. Broń była darmowa, wybierało się ją z bocznego menu (coś na wzór klas na CoD modzie) z opcją ustalenia stałego zestawu (by ciągle go nie wybierać) i jego zmiany. Trzeba było się ciągle pilnować, bo w każdym momencie mogły pojawić się plecy. P.S. Mam jeszcze jedno małe pytanko: Czy da się wstawić na pusty serwer bota, przeciwko któremu możnaby grać, a gdy wejdzie gracz, wchodziłby w miejsce bota? Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez @ArkasZ@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Połowa serwerów jest pusta, a ja mam tworzyć kolejny? xD Najpierw trzeba rozkręcić aktualne serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi