roks1230 6 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 1. Nick: R4ku 2. Imię: Mateusz 3. Wiek:17 4. Znajomość AMX (1-10): 6.5/7 5. Sprawny i działający mikrofon: Nie 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: https://www.gametracker.com/player/R4ku/193.33.177.166:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Mateusz. Chodzę do Technikum Teleinformatycznego. Kocham grać w piłkę nożną ( gram od 8 lat :D ), a także lubię grać w siatkówkę i różne dyscypliny. Po prostu jestem Aktywną osobą :) 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ widzę że brakuje wam adminów a po serwerze latają nooby które łamią regulamin ( brak celi, paki na lasta, kultura itp ... ) 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 1-2h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Mogę się pojawić w godzinach : Dni robocze : 19-22 (Oczywiście mam problemy w nauce i czasem mogę zakuwać nad książkami) Weekendy : 11-22 13. Staż w Counter-Strike 1.6:(szczerze to nie pamiętam ale długo gram ... ) coś około 4-5 lat. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Posiadasz warna. Odrób go i dopiero złóż podanie. Podanie odrzucone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi