GrzegorzxD 220 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 1. Nick: Grzegorz 2. Imię: Grzegorz 3. Wiek: 17 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bardzo dobra #8 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak 6. Link do swojego GT**: https://www.gametracker.com/player/Grzegorz/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Łamią regulamin jak wchodzę na serwer. Z góry przepraszam że problem nie potrzebnie robiłem ale już dość miałem, to był błąd że pisałem rezygnacje. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Około 3h dziennie 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 15-18 Weekendy: 12-16 ewentulanie po 20 11. Cz przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): Tak 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Na nowo? No ja jestem na tak, ale nie wiem jak inni: +Wiek +GT +Charakter +Ogarnianie +Nolife Powodzenia, choć nie wiem czy to nie za szybko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Wiedziałem że będziesz żałował tej rezygnacji. Na tak! + Ogarnia + GT + Wiek + Pomocny + Był tu adminem Pozdrawiam Wiadro :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Oczywiście że na tak +GT +Wiek +ogarnięty +był tu kiedyś adminem +mutacja +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 w sumie jestem w szoku ze niedawno napisałeś rezygnację a teraz podanko?? Ale jestem na tak. Jestes bardzo ogarnięty,pomocny,miły oraz kulturalny.Znasz dobrze regulamin i zawsze reagujesz na zgłoszenia. Sadze ze można mu dać szanse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Grzegosz BOCIE i po co Ci to było xd Na TAK -GT -Wiek -regulamin -BOT -pomocny -miły -zabawny xd -BOT xdNa TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Co tu dużo mówić witam mojego ziomka z powrotem XD jestem oczywiście na TAK: ogarnięty Kultura i wyrozumiałość Znawca regulaminu i amx tylko niewiem czy ShinO odrazu nie powinien dać ci admina bo strażnik to tylko okres próbny a ty juz po okresie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś się w temacie po admina i zapraszam na pw. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi