Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Typ Pracy: Sygnatura. Wymiary: Take jak na forum. Render, Stock: . Napis/y: ZaNeTa.xx Tematyka: Anime Kolorystka: Pudrowy róż, ew czarno różowo. Inne: Tylko nie gif. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Grafikiem nie jestem xd Może się spodoba 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ReK 293 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Nie wiem jakie anime lubisz :c a i kończąc posta dopiero zobaczyłem kolorystykę wiec sory :c 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Czekam na dalsze propozycje. ^^ Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez ZaNeTa.xx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuukY 404 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 19 godzin temu, S3ReK napisał: Nie wiem jakie anime lubisz :c a i kończąc posta dopiero zobaczyłem kolorystykę wiec sory :c Prawdopodobnie dostane za ostrzeżenie, ale to już jest przegięcie to, że znalazłeś w internecie sygnaturę która nie była podpisana to nie znaczy, że możesz ją sobie pobrać i dodać do niej napis, istnieję coś takiego jak prawa autorskie, albo przynajmniej jakiś szacunek do autorów danych prac. Na poparcie moich słów: Ponad to, jestem niemal pewien, że praca 2 i 3 również jest skradziona. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi