JaneQ 5 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Twoj nick: JaneQ Nick podejrzanego*: Martis LT Dane podejrzanego [sID+IP]*: ( nie wiem jak sprawdzić) Data (dzien, gg:mm) zajscia: 10.04.2k17 godzina: 14:10 Twoj dowod*: Oglądałem go na spectate, strzelał przez ściany i zabijał czasami headshot'em, a zwykle to normalnie. I celownik automatycznie był wcelowany w przeciwnika Rodzaj czita*Wh i podejrzewam Aima Nazwa mapki: cs_assault_1337 Czasy podejrzanych akcji*: 14.12 P /Nazwa serwera: Cod mod ip: 193.33.176.64:27015Wazne - * Gdy chciałem zobaczyć ip to nie wyświetlał mi się ten gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Każdy temat musi posiadać w nazwie Nazwa gracza [Nazwa cheata] np. James0v [AIM] Konieczne jest podanie STEAM_ID poprzez wpisanie w konsoli (status) oraz IP (amx_ip) która ukazuje IP oraz SID. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi