Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Kolejną nominacje otrzymał @Nemo. Pytania zadajecie do piątku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 [P] Cześć rybko ma [P] Jak tam? [P] Zdrowy jak RYBA? [P] Lubisz mnie może? [P] Jak bardzo? [P] A kochosz? [P] Jak bardzo? [P] Opisz mnie 3 słowami [P] A teraz siebie opisz 3 słowami [P] Powiedź mi,dlaczego tak duzio gadasz? [P] Jak ty mój przyjaciel jesteś,mordko [P] Kiedy znowu pośpiewamy Nowatora? [P] Najlepszy prawda? [P] Ulubiony kolor? [P] Ulubione danie? [P] Przykro mi z tego powodu ze nie mogę Ci zadać aż 100 pytań :c [P] Załamałeś mnie tym [P] Polujesz na jakąś inną rangę? [P] Jak tak to na jaką? [P] I dlaczego właśnie ona? [P] Cieszysz się ze mnie poznałeś? [P] A jak bardzo? [P] Prawda ze Borix to najlepsza boróweczka? [P] Tylko mi Go zostaw!! [P] Saski to dobry mąż c`nie? [P] Ale czasami jest głupi prawda? [P] Kogo najbardziej lubisz z naszej paczki? [P] Denerwuję cię czasami? [P] Wybaczysz mi to prawda? [P] Jak tam w szkole? [P] ZDASZ?! [P] Mam taką nadzieje!!!! [P] Teraz będziesz pykać cały czas w GO czy 1.6 dalej będzie? [P] Czemu tak lamisz na FFA? jeszcze tutaj wrócę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 (edytowane) [P] Cześć bocie [P] Dlaczego kiedy mam 2000 pozycje na ffa, to i tak jestem lepszy od Cb? [P] Nie mam pomysłu na więcej pytań, chciałem tylko podkreślić, że jesteś botem iks de Papatki <3 Edytowane 10 Kwietnia 2017 przez eqk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 [P] Siema [P] Jak myślisz jaka range w go dostaniesz? [P] Jak tam w budzie? Jakies zagrozenia? ;d [P] Jakas dziolche masz? [P] Ogladales Pitbulla Niebezpieczne Kobiety? [P] W gale cos tam pykasz? [P] Grasz w cos poza cs ? [P] Tyle elo! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Czas na zadawanie pytań minął! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi