s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Wielkanoc zbliża się wielkimi krokami,wiec wraz z tym świętem zawitał konkurs! Konkurs będzie polegał na zrobieniu:●Wierszyka●Grafiki 1.Pracę wstawiamy w tym temacie do 19.04.20172.Następnego dnia Jury ogłosi 2 zwycięzców konkursu.3.Praca musi być wykonana osobiście,nie może być ściągnięta z internetu itp. @Wercia.@Sasquatch@michalp67 Pierwsze Miejsce Vip na 2 tygodnie na serwerze FFA Drugie Miejsce Vip na 2 tygodnie na serwerze FFA Na koniec zapraszam do Wzięcia udziału i powodzenia każdemu! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 "Jak NIE spędzać Świąt" Gdy rano zakwitam wcześnie, już nie myślę nawet o śnie. Schodzę na dół do rodziny, a tam mamy urodziny, więc wyciągam prezent z gaci- raz w roku się hajs traci. Ponadto wielkanocny stół, zauważyłem schodząc na dół. Gdy jedliśmy już śniadanie, to zaczęło się gadanie: Dawid, czemu ciągle grasz? A ja: pytam Cię czemu srasz? Więc zdenerwowany sytuacją, Uciekłem do pokoju z gracją. Wtem włączyłem grę kochaną, dostałem heda już przed bramą[i dedłem]. Bardzo się na grę wkurzyłem, myślę- słabszy byłem, ALE! NAWET CI LEPSI! Pamiętaj, tak ty- czytający, że przy kompie tak w święta siedzący, Bo to święta wielkanocne, z rodziną się je spędza, bez rodziny... JEST WIELKA NĘDZA! [nie bądź jak Nemo] 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Gdy Jajeczka są na stole idą święta ty Matole w Wielki tydzień do kościoła a nie kurde grać w Goła Wielki Czwartek do ciemnicy nie pal fajki na ulicy Wielki Piątek Smutny Wałęsa bo nie można jeść mięsa Wielka Sobota tu najbardziej nęci bo jajeczka sie tu święci No a Wielka Niedziela duma bierze i rozpiera że w ten czas dla nas radosny widać już oznaki wiosny alleluja wszyscy krzyczą się radują nic nie niszcza Bo to czas radosny mamy wiec my takze nie smutamy Aby było wiarygodne że życzenie są odemnie i pochodzą stad ŻYCZE WAM WSZYSTKIM WESOŁYCH SWIĄT. 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O co chodzi w te karabiny 27 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Moja Praca 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Witam! Dzisiaj przyszedł czas na ogłoszenie wyników konkursuNa samym początku chciałabym pogratulować zwycięzcom PIERWSZE MIEJSCE @krzychux DRUGIE MIEJSCE @O co chodzi w te karabiny Zapraszamy do następnych konkursów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi