GumiSMasteR 30 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 (edytowane) Typ Pracy: Sygnaturka Wymiary: 500 x 200Render, Stock: Chciałbym coś pasującego pod moje zdjęcie niestety nie jestem, aż takim geniuszem by dobrać kolorystykę do mego zdjęcia ale zapewne będę zadowolony z każdej pracy ! A o to moje zdjęcie poprostu chciałbym by pojawiło się w mojej grafice przerobione albo zwyczajnie wsadzone. http://static.pokazywarka.pl/g/r/f/58ab7b71839ccae8b1ead4f402d9791f_orig.jpg Zdjęcie wyraźne proszę bardzo LUB TO Napis/y: Instagram : GumiSMasteR Snapchat : Bartek816 FunPage : Bartek "GumiS MasteR" Glinka Youtube : GumiSMasteR . W rzędzie na dole mogą być albo zrobione jak najlepiej. Jeśli można przy nazwach te ikonki insta, snapa itp. To bym był wdzięczny. Tematyka: Wcześniej miałem coś takiego robione i chciałbym coś w tym stylu. Tak jak napisałem, każda grafika mi się spodoba bo nie jestem osobą która wybrzydza. Kolorystka: Ciemne najlepiej jakieś ciemno niebieski albo czarny lub oba nie jestem zdecydowany, gdyż nie potrafię sobie tego wyobrazić xDInne: Brak. Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez GumiSMasteR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Proszę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GumiSMasteR 30 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, eqk napisał: Proszę W FB zgubiłeś litery I "GUMS" jest jeśli można poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi