Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Osobiście widzę potrzebę poinformowanie adminów o danym temacie, w którym gracze nie mają nic do gadania. Nikt sie nie lubi bawić PW bo to inaczej działa. Proponuje dodać do każdego działu serwera podforum/dział widoczny wyłącznie dla adminów serwera (i up), nie widzę żadnych przeciwwskazań aby takie coś nie mogło powstać , dlatego chyba jedyny głos będzie -_- , chyba że inni opiekunowie dadzą znać bo to też im może pomóc. 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Wolałbym by takie sprawy były załatwiane w Admin Room, w dziale ogólne. Jeżeli uważacie, że dostęp do tego mają nieodpowiednie rangi, to proszę mi to zgłosić na PW, lecz wydaje mi się, że nie ma tam nic strasznego, ale w razie problemów mogę ukryć dział przed danymi rangami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta.Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi