vabastian 169 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Nick: vabastian Czas: do 23 kwietnia Powod: teraz jestem w Holandii, a później testy będą Coś od siebie: na forum będę zaglądał ale do gry już nie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Wiedziałem. Czemu mi jej nie dałeś napisać XD 3maj się tam, ale pamiętaj, że Holandia słynie z legalnej marihuany... (przywieź mi coś XD). Postaram nadrobić twoją nieobecność swoją nagminną obecnością na serwerze TESTÓW I TAK NIE ZDASZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi