RunFastRUN! 0 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Nick: RunFastRUN! Link do SS: Niestety nie mam bo nigdy nie grałem na tym serwerze i chce wejść a mam bana :/Wycinek z konsoli(bez IP)*: [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Dodo ||| Steam ID: STEAM_ID_LAN ||| Powod: MultiHack ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] Kicked :"Zostales zbanowany. Sprawdz konsole." Serwer: Deathrun Link do bana: Nie Posiadam do tego linku ponieważ nigdy nie grałem na tym serwerze a mam bana :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Tematy powinny być zatytułowane (w przypadku ss'ów) "ss'y TWÓJ NICK" lub po prostu "TWÓJ NICK" . Nie tytułować tematów "UB", "ban za nic" itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi