Nemciooo 608 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 @Darker Dziękuję za nominację OD @Wercia. [P] Cześć rybko ma [O] No hej Truski [P] Jak tam? [O] A jakoś pływa się [P] Zdrowy jak RYBA? [O] Zatoki [P] Lubisz mnie może? [O] [P] Jak bardzo? [O] Bardzo [P] A kochosz? [O] Jak przyjaciółe kochom [P] Jak bardzo? [O] Bardzo [P] Opisz mnie 3 słowami [O] Truskawka z lasu [P] A teraz siebie opisz 3 słowami [O] Głupi błazenek morski [P] Powiedź mi,dlaczego tak duzio gadasz? [O] Bozia dała głos to trzeba korzystać [P] Jak ty mój przyjaciel jesteś,mordko [O] No a jak inaaaczej [P] Kiedy znowu pośpiewamy Nowatora? [O] Dziś, jutro, zaraz, teraz [P] Najlepszy prawda? [O] Pewka [P] Ulubiony kolor? [O] czerwny i czarny [P] Ulubione danie? [O] Truskawki ze śmietaną i cukrem kappa. [P] przykro mi z tego powodu ze nie mogę Ci zadać aż 100 pytań :c [O] "Życie" [P] Załamałeś mnie tym [O] Trudno [P] Polujesz na jakąś inną rangę? [O] Forum, jak i serwery troszkę się psują, więc nie chce nigdzie narazie maczać palców, poza adminowaniem jb, fanpagem na fb i djem na ts3 [P] Jak tak to na jaką? [O] Up ^ [P] I dlaczego właśnie ona? [O] A no na jailu się zaprzyjaźniłem ze wszystkimi, na fanpagu lubię dodawac posty i je robić, a muzykę kocham ♥ [P] Cieszysz się ze mnie poznałeś? [O] Cieszę się [P] A jak bardzo? [O] O tak: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO [P] Prawda ze Borix to najlepsza boróweczka? [O] Najlepsza mordka do csa no i smaczna, słodka [P] Tylko mi Go zostaw!! [O] No ok [P] Saski to dobry mąż c`nie? [O] Dobry szwagier [P] Ale czasami jest głupi prawda? [O] Każdy ma gorsze dni [P] Kogo najbardziej lubisz z naszej paczki? [O] Każdy jest spoko, ale tych co wręcz kocham zostawię sobie w głowie do końca i nie powiem któż to [P] Denerwuję cię czasami? [O] Pewnie, że nigdy [P] Wybaczysz mi to prawda? [O] Tobie nic nie trzeba wybaczać [P] Jak tam w szkole? [O] Wspaniale! CS uczy. [P] ZDASZ?! [O] Zdam; ale nie wiem czy nie z paskiem. [P] Mam taką nadzieje!!!! [O] Nom trzymaj kciuczki [P] Teraz będziesz pykać cały czas w GO czy 1.6 dalej będzie? [O] W miarę możliwości pogodze jedno z drugim [P] Czemu tak lamisz na FFA? [O] Ja i lamienie? NO CHYBA NIE! jeszcze tutaj wrócę(mam nadzieję taką ) OD @eqk [P] Cześć bocie [O] Cześć "młody" xd [P] Dlaczego kiedy mam 2000 pozycje na ffa, to i tak jestem lepszy od Cb? [O] Albo mam nowy nick, albo jesteś ślepy xd [P] Nie mam pomysłu na więcej pytań, chciałem tylko podkreślić, że jesteś botem iks de [O] Trudno Jestem fartem jak już Papatki <3 No elo OD @Borix [P] Siema [O] No elo [P] Jak myślisz jaka range w go dostaniesz? [O] SILVER I!!! Nie no z silver elite/g1 myślę ale narazie banik na 7 dni [P] Jak tam w budzie? Jakies zagrozenia? ;d [O] Stary ja nie Polona xd; same 3,4,5 [P] Jakas dziolche masz? [O] Pomińmy ten temat :》 [P] Ogladales Pitbulla Niebezpieczne Kobiety? [O] Płyta leży już w pudełku w salonie, w święta się obejrzy [P] W gale cos tam pykasz? [O] Taaa, jakoś idzie... [P] Grasz w cos poza cs ? [O] Youtubers life, Unturned, Troll Questy, przeglądarkowe typu .io, clickery, critical obs [P] Tyle elo! [O] Ok, narka No i to było tyle UWAGA! Nominuję: Truskawkę @Wercia. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Kooooocham rybko ma Dziękuje za nominacje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi