sTR. 11 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Cześć, Przedstawiam wam moją mini galerie moich prac, działam w photoshopie CS6, grafiką ogólnie zajmuję się już 8 lat, moje prace raz są dobre raz złe ( życie prywatne, brak wyobraźni, kreatywności ) jak na swoje lata i tak lamię, najbardziej wychodzą mi proste prace, na temat bez żadnych zabaw - czasami te zabawy (dodatki) potrafią popsuć całą kompozycję pracy. Tak więc zaczynajmy 1. 2. 3. 4. 5. 6. Teraz te z których jestem dumny I wiele więcej, zapraszam do oceny. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Najbardziej podoba Mi się pierwsza praca oraz trzecia. Co do ostatniej moim zdaniem filtr wszystko zepsuł Ale powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sTR. 11 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Co do filtru to akurat tutaj delikatnie używałem, bardziej bawiłem się farbami. Co do moich prac do nie wszystko :-) Mam jeszcze kilka na stanie. 1. 2. Tego projektu już nie ma więc ośmielę się wstawić tą pracę: 3. 4. Przycięte, kilka drobnych efektów. a) b) c) d) 5. 6. 7. --- PIERWSZA TAKA PRACA, PANEL GRY ( WIEM BRZYDKIE I MOGŁO BYĆ LEPSZE :D) --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
16120182511. 287 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Szczerze? Na Twoim miejscu nie nazwałbym tego swoja galeria :P, zbyt mała ingerencja w oryginalne pliczki. Wybacz za szczerość Ale + za chęci. Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez Patrick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sTR. 11 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) 14 minut temu, Patrick. napisał: Szczerze? Na Twoim miejscu nie nazwałbym tego swoja galeria :P, zbyt mała ingerencja w oryginalne pliczki. Wybacz za szczerość Ale + za chęci. Liczą się chęci, jest sporo prac które zrobiłem, galeria może składać się z jednego dobrej pracy bądź z kilku złych - mieszanych. Fakt liczy się szczerość, ale zupełnie nie pojmuje twojej wypowiedzi, " Na Twoim miejscu nie nazwałbym tego swoja galeria :P, zbyt mała ingerencja w oryginalne pliczki. " Każdy robi tak jak potrafi, nie którym idzie to o wiele lepiej, nie którym gorzej. To też zależy od podejścia do pracy, prace nie były wystawione tylko tu, ale też na innych portalach, większość z nich to zlecenia więc jeżeli coś wstawiłem to jednak komuś się spodobało. Do fajnej pracy nie musi być napierdzielone nie wiadomo ile efektów.. Trudno, masz swój gust, może dla ciebie 1 kreskowana praca to praca do muzeum. Eh ok szczerość podstawa. Pokaż swoje prace.. Proste i na temat, wstyd pokazywać to ale cóż, wypowiadam się to chcę coś wnieść do tematu a nie być uważanym za spamera. P.s Bez spamu tutaj, zapraszam na PW... po co robić syf w temacie.. Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez sTR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi