CreW_ 121 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 1. Nick: CreW 2. Imię: Aleks 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 8 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka: Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/CreW/193.33.177.101:27156/][/url] 8. Parę słów o sobie **: Witajcie, tak jak wcześniej pisałem mam 18 lat a na imie Aleks. Interesuje sie piłką nożną, lubię słuchać muzyki (jazz, techno, niggyy itp. xd). Kocham grać w cs'a jak najbardziej na only dd2. Lubie pomagać ludziom w różnych sytuacjach. Jestem uważny,poważny,uczciwy, i śmiały. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Czasami kiedy wchodzę do serwa i nie ma adma to prawie każda sekunda coś się dzieje na tym servie, albo ktoś wbija na serv z aimem, albo będą wyzywać przez mikro czy w say'u.kampią cały czas.. po prostu łamią regulamin, a ja chciałbym zrobić porządek na tym servie. Obserwuje bardzo dobrze graczy który ma aima czy wall'a. Przeczytałem regulamin cały i ogarniam wszystko. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:829484891 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 6/7 h dziennie ale to różnie czasami gram 4/5h. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze - od 15 do 22-23, Weekendy - od 12 do 0:00. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 6 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xena 178 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 (edytowane) W ostatnim tygodniu tylko pograłeś więcej, wcześniej nie widać tego. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że będziesz poświęcał z 24h swojego życia, aż 6-7h dziennie na granie. Czy aby ten kandydat spełnia wymagania? - masz raptem przegrane nieco 29h z 40 wymaganych. Niby trzeba napisać przynajmniej 10 sensownych postów - Ty masz 13, z czego sensownych jest 2, a reszta, to bezsensowne szybkie nabijanie przez słowa "siema" w dziale "Przywitaj się/Pożegnaj się" ... jest to po prostu karygodne Zaczynają powoli mnie smieszyć wyimaginowane treści w podaniach, które mają się nijak do realności i "grywania" na serwerze. Ludzie... widzicie, jak piszą inni podania i jak wyglądają ich GT, Doświadczenie, sens podania, a mimo wszystko pchacie się bez żadnego potwierdzenia zaangażowania w sprawy serwera albo forum, aby tylko otrzymać statut admina. Poza tym: + wiek + mikro + składka ++ STEAM ps. napisałeś w podaniu Topka, ze sie pospieszył z podaniem, ale Ty również to zrobiłeś i sama nie wiem, co o tym sądzić. jak Ci zależy na admie, to udowodnij i pograć dłużej na tym serwerze. Edytowane 16 Kwietnia 2017 przez Xena 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diil 83 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Twoje GT ma sie nijak do tego jak jest w rzeczywistosci.. Jakoś nie jestem skłonny popierać podania graczy ktorzy grają tydzien/dwa tygodnie na serwerze, moim zdaniem to nie wystarczy.. Poza tym wszystko ok: mikro, składka, steam, nie sprawiasz problemów Tak jak napisała Ola, lepiej zebys pogral z nami dlużej i wtedy dopiero złożył podanie bo wątpie że stali gracze Cie poprą... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Kazdy od czegoś zaczynał z postami więc nie ma co się czepiać. Ja nie miałem tyle ile było wymagane i dostałem. +Składka +Wiek + Nie ma z nim większych problemów +Mikrofon Tylko poprostu pograj z Nami dłużej i wtedy będę na tak Chyba że okres próbny?:) Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez Buhahaha Leszko xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 +wiek +mikro +składka + bez problemowy Ale tak jak wyżej, pograj troszke jeszcze na tym serwie, a nie wszyscy skladacie podania po 2 tyg. grania na serwie Lecz jestem za okresem próbnym A i CreW może kiedyś wpadnę do Żar na jakiegoś buszka? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Topek 36 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Powiem CI Tak, + WIek + mikro - to gt hmm no ;d Troche słabo rozwinołeś podanie, za mało o sobie, i ogólnie, ale ja dałbym szansę okresu próbnego, bo to tak jak ja takie +/- 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Okres probny, malo adminow ma czas na gre (wiem po sobie) a bedzie z tym jeszcze gorzej bo jest coraz cieplej i nikt nie bedzie tyle gral co zima, wiec dodatkowy admin sie przyda ; +steam +skladka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Więc tak -mikrofony ani razu w mojej obecności nie użyłeś -Gt dobre Ale nie wierzę ze poswiecisz 7h pograj dłużej daj się poznać. Na razie na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Teraz tak czesto nie gram na serwie ale czasami Ciebie widze,ale moim zdaniem powinienes pograc dluzej z nami aby kazdy Cie poznal itp Ale jezeli juz to jestem za okresem probnym +wiek +mikro +steam +skladka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Na tak +Wiek +Amx +Steam +Staz +Doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Przyjmuje okres próbny 14 dni. Zgłoś się po rangę do opiekuna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi