sTR. 11 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) Mamy już rok 2017 są święta Wielkanocne a technologia idzie nadal w ruch, przeglądając internet natrafiłem na dziwny filmik, jeszcze nie słyszałem by strony dla "dorosłych" publikowały się w ten sposób: TA REKLAMA NIE MA NA CELU REKLAMOWANIA STRONY DLA DOROSŁYCH TYLKO PRZEDSTAWIENIA CO LUDZIE NIE WYMYŚLĄ W DZISIEJSZYCH CZASACH: "Dziwna reklama Wielkanocna" http://www.repostuj.pl/post/reklama-video Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez sTR. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyX 177 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Też to widziałem, ale spoko, że kącik redaktorski poszerza swoją "tematykę" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi