Pajacyk 8 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 1. Nick: Pajacyk :-) 2. Imię: Konrad 3. Wiek: 21 lat 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Bardzo dobre 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak 6. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Pajac %3A-)/193.33.176.108:27015/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Spędzam bardzo duzo czasu przed komputerem jak wracam z pracy . Głownie siedze na jb . Jestem osoba ktora łatwo nawiazuje nowe kontakty oraz Jest mila dla ludzi ktorzy nie graja mi na nerwach . Mam wielu wrogow ale tez wielu ludzi ktorzy mnie szanuja ;-) . Chce w koncu troche uspokoic tych co gadaja o administracji ze to dno bo maja po parenascie lat . Moge powiedziec ze to bedzie dobry krok do zmiany swojego zachowania na lepsze ;-) 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: hmm Zalezy od pracy na jaka zmiane ide ;P ale cos okolo 4-5 h dziennie 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Zalezy wszystko od pracy . tak na oko 15-22 11. Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie):Tak 12. Staż w grze counter strike 1.6: 5 lat 13. Czy byłeś już adminem?(Nie podajemy linków): Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumu. 109 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 (edytowane) Czasem Cię trochę ponosi ale jest to usprawiedliwione zachowaniem innych graczy. Masz całkiem spoko GT, jesteś miły, zabawny, n a pochwałę zasługuje twój staż w grze. Podsumowując.... Na tak! Edytowane 18 Kwietnia 2017 przez Rumunejszyn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Nie ma takiej opcji bym był na tak chamski wulgarny ty masz 21 lat hah no ale nie umysłowo nie mam na celu cie tu obrazic tylko wyrazam swoja opinie jestem na nie -chamski -myśle że nie pomagał b yś innym bo jestes wulgarny - zgrywasz cwaniaka cwaniak w necie reszte znasz:) -podsumowujac na NIE 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Na tak: - dobry ziomek - micro - mutacja - da radę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 NA NIE! (admini co wy w ogóle piszecie?!) -Nie kulturalny -Dostał ode mnie ostatnie bana na 1 dzień za obrazę admina(wystarczający powód) -Często(aż za) wybucha Jeśli chcemy mieć takiego strażnika... To ja nie wiem co jest w porządku... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 MIMO TWOJEJ KULTURY OSOBISTEJ JESTEM NA TAK PONIEWAŻ : + MASZ DOBRE GT + ZNASZ REGULAMIN BYŁEŚ ADMINEM TO I ZNASZ AMX + SPOKO GRACZ I DA SIĘ POGADAĆ PS: NIE WIEM CZEMU ZYGUŚ I KRZYCHU TAK NA CIEBIE JADĄ SKORO ZYGUŚ NIE GRA NA TYM SERWERZE TO PO CO W OGÓLE SIĘ ODZYWA I GROZI INNYM ADMINOM ŻE STRACĄ GO ,TAK SAMO TO SIĘ TYCZY KRZYCHA RÓWNIEŻ POWINNI ZAJĄĆ SIĘ SWOIMI SERWERAMI A NIE WTRĄCAĆ SIĘ W SPRAWY SERWERÓW NA KTÓRYCH ICH PRAKTYCZNIE NIEMA , WTRĄCAJĄ SIĘ RÓWNIEŻ DO ADMINISTRACJI I DO OPIEKUNA ŻE ZLE PROWADZI SERWER JB . POZDRO 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajacyk 8 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Krzychux ;-) Dziecko drogie dość że wyzywasz mnie na serverze to jeszcze na forum masz jakis problem . DOROSNIJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Wypowiedź pod własnym podaniem. Podanie odrzucone. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi