damianzwolak 182 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 1. Nick:MrocznyZiemniak 2. Imię:Damianek 3. Wiek:17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):Aktualnie nie 7. Link do swojego GameTrackera**: https://www.gametracker.com/player/MrocznyZiemniak/212.91.26.61:27045/ 8. Parę słów o sobie **:Mam na imię damian mam 17 lat pochodzę z małej wioski, której nazwy i tak nie zapamiętasz interesuje się elektrotechniką i informatyką w wolnym czasie lubię grać w gry i słuchać muzyki najczęściej robię jedno i drugie jednocześnie, słucham przede wszystkim Polskiego Rapu, a gram w Counter Strike najczęściej na Arence i na JB 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Aktualnie na serwerze jest problem z aktywnością adminów dużo graczy obraża wyzywa lub nie stosuje się do regulaminu zawsze staram się im tłumaczyć, że to źle i proszę, żeby przestali, ale w niektórych przypadkach nie mogę nic zrobić myślę, że jeżeli zostałbym administratorem mogilnym coś od siebie dodać i dbać o porządek na serwerze. 10.Steam_ID:STEAM_1:1:79588146 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-4 godziny dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):W dni robocze można mnie zobaczyć od 15-22 a w weekendy od 8-24 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: około 2000 godzin 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daddy 57 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Hmmm..... po ciężkim przemyśleniach Jestem na TAK. + Wiek. + Doświadczenie. + Staż. + Naprawde Fajny i Ogarnięty Gość. + Posiada takie coś jak HUMOR. + Da się z nim dogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem na tak: -ogar -wiek -mutacja Nie grasz na Arence, więc nie wypowiadaj się. [Araaab] Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez Araaab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi