TheShizeR 0 Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Tak jak w nazwie tematu: Ja najbardziej lubię Real Madrid i Manchester City Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Viva el Barcelona !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 FCB ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 FC Barcelona <33 !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feniks 0 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Arka Gdynia kurwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BluE 0 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Real Madryt Wisełka Kraków :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BasBoys 0 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 FCB ManU Jagiellonia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Koroneczka Kielce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT 0 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Jestem rozgoryczonym antyfanem Barcy ! Nienawidze jej odkąd zaczęła wygraywać a piłkarze zaczęli zachowywać się pedalsko ( ciągłe symulacje itd.) Moje ulubione kluby :1. Ac Milan!2. Chelsea Londyn3. Real Madryt4. Lech Poznań5. Borussia Dortmund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MileWidziany:P 0 Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Moje Ulubione Drużyny :1 Real Madryt2 Bayer Monachine3 Chelsea Londyn4 Korona Kielce5 Borussia Dortmund 6 Lech Poznań7 Manchester United 8 Arsenal Londyn 9 Gród Wiślica- Taka Wsiowa Drużyna :<<< 10 Wisła Kraków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Nie lubię akurat oglądać piłki nożnej, ale jak coś to Real Madryt i Borussia Dortmund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanienormalnY 0 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Moje zespoły to 1.Widzew.2.FC Barcelona.3.Borussia Dortmund Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ennsik 0 Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 No to FCB , BTS Rekord, mój klub <3 (Pomocnik/Napastnik) Podbeskidzie Bielsko-Biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ja lubię Borrusie Dortmund,FC Barcelone,Chealsea Londyn i Manchester United. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ja FCB, BVB i Wisłę Kraków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULL87 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 I love FC Barcelona I like Messi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meko. 0 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Barca ;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk;) 0 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 FCB<3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzYkA 0 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 I love BARCA. I like Messi and xavi. Messi is Magik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpk[*] 0 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Fcb <3 Meli Like (y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMD 0 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Fcb <3333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 tylko BARCA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Fcb tylko ona.Ona jest dumą i potęgą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 W sumie to najbardziej kibicuje Wiśle Kraków , Barcelona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ennx9@ 0 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Widzę że sami fani FCB. Ja natomiast jestem zawsze za Borussia Dortmund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi