Dawidek1 11 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Nick: DawidekWiek: 15 lat . Jeżeli można to proszę o minimalny wyjątek. Będę wdzięczny bardzo.Doświadczenie: takie sobie . Nie za duże nie za małe.Dlaczego ty: Wykonuję zlecenia na czas. Robię dużo fajnych avatarków i sygnaturek, które podobają się graczom.Twoje prace[5]: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Na Nie 1. Co najmniej 40 postów na forum. Obowiązkowo Ale prace Fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidek1 11 Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Ale ja to nadrobie na pewno robiąc te prace itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Na Tak chociaż mało postów to przydasz się w tym dziale... Ładne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildFire 18 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Na tak. Jedyna wada to posty,a prace spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Ja jestem na TAK -Posty sobie nabije -Fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Na tak, prace fajne, a posty sie nabije ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Tak. Fajne prace @edit jarbeN ty nie powinienieś się wypowiadać ... Chyba wiesz dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 - Posty - Prace średnie. Popracuj troszkę i wrzucaj dalej to zmienię zdanie :woot: NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Nie. -Prace bardzo słabe. -Posty na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegicSwer 2 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Na TAK. - Prace nie są złe , przy tym napewno się jeszcze nauczy więcej. -posty chłopak nadrobi szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Jestem na Tak Prace dobre Posty minus ale to z czasem nabijesz Jestem za tym żeby dać mu szanse ( jakiś próbny okres ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Jestem na tak. Posty jeszcze nabije, a ma talent do robienia grafik (Jednej ja używam ) Dajmy mu szansę. (Waryjat twoje prace nie są lepsze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjętyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi