ViXaPiXa 221 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Wzór: Twój nick: NAVI Nick oskarżonego: ADIS -_- IP/SID oskarżonego (komenda status): JEST ADMINEM Godzina i data przewinienia:15:50 Opis sytuacji:WYMÓWIŁEM BRZYDKIE SŁOWO BO ZDENERWOWAŁEM SIĘ NA COD MODZIE (KUR*A) INNI GRACZE CO CHWILE COŚ GADAJĄ (PAJAC,GUCIO) TEŻ SŁOWA NA (K), ADMIN NIEMA PRAWA ZBANOWAĆ 2 ADMINA ZA TO ŻE POWIEDZIAŁ SOBIE RAZ KUR*A A INNI GRACZE NAGMINNIE PRZEKLINAJĄ A ADIS NIC SOBIE Z TEGO NIE ROBI. DZIĘKUJE Dowody (demo, screeny, świadkowie): DR WIADRO ,PAJAC,GUCIO,NATALI,OLBIN, PS . NIE LUBIE PISAĆ SKARG ALE ADMIN ZBANOWAŁ ADMINA WIĘC PROSZĘ O UKARANIE ADMINA, I JA POZWALAM INNYM GRACZĄ CZASAMI PRZEKLNĄĆ ALE NIE NAGMINNIE I BEZ OBRAŻANIA INNYCH GRACZY. http://amxbans.cs-classic.pl/bans/43967.html Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez NAVI 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adisek1337 114 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Navi wiem admin nie może banować admina ale ci pisałem ogarnij się i nie przeklinaj a ty w kółko na k na h na p itd.Chciałem cie tylko uspokoijć więc dostałeś bana na 5 min za kulturke I ci przypomnę admin ma dawać przykład graczom a nie ciągle przeklinać chyba nie dostałeś tego admina po to żeby sobie po przekilnać ? Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez Adisek1337 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViXaPiXa 221 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) ADIS BEZ PRZEADY CO JUŻ AŻ TAK KŁAMAĆ NIE MUSISZ POWIEDZIAŁEM TYLKO KUR*A I NIE PRZESADZAJ CZŁOWIEKU JAKOŚ PAJACA NIGDY I GUCIA NIE WYWALIŁEŚ DZIWNE BO ONI NAGMINNIE PRZEKLINAJĄ A TY NIE PILNUJESZ PORZĄDKU TYLKO MNIE BANUJESZ ZA 1 SŁOWO NA K TO ŁADNIE WIDZĘ Edytowane 21 Kwietnia 2017 przez NAVI 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natali585 26 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Przepraszam bardzo, że się wtrącę tą jakże piękną kłótnie, ale oczywiście naviego poniosło i wypowiedział słowo na k, ale ty ani razu nie powiedziałeś ani nie napisałeś ,,ogarnij się'' lub innych słów które go miały uspokoić, wiec no... To wszystko co chciałam powiedzieć Pozdrawiam Natali 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 6 minut temu, Natali585 napisał: Przepraszam bardzo, że się wtrącę tą jakże piękną kłótnie, ale oczywiście naviego poniosło i wypowiedział słowo na k, ale ty ani razu nie powiedziałeś ani nie napisałeś ,,ogarnij się'' lub innych słów które go miały uspokoić, wiec no... To wszystko co chciałam powiedzieć Pozdrawiam Natali Tak jak napisała Natalia, w ogóle nie widziałem żeby adis napisał coś lub na czacie y@@ Admin zbanował Admina ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zamykam na prośbę autora. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi