Skocz do zawartości

SKARGA ADIS

ViXaPiXa

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór:

Twój nick: NAVI

Nick oskarżonego: ADIS -_-

IP/SID oskarżonego (komenda status): JEST ADMINEM

Godzina i data przewinienia:15:50

Opis sytuacji:WYMÓWIŁEM BRZYDKIE SŁOWO BO ZDENERWOWAŁEM SIĘ NA COD MODZIE (KUR*A) INNI GRACZE CO CHWILE COŚ GADAJĄ (PAJAC,GUCIO) TEŻ SŁOWA NA (K), ADMIN NIEMA PRAWA ZBANOWAĆ 2 ADMINA ZA TO ŻE POWIEDZIAŁ SOBIE RAZ KUR*A A INNI GRACZE NAGMINNIE PRZEKLINAJĄ A ADIS NIC SOBIE Z TEGO NIE ROBI.      DZIĘKUJE 

Dowody (demo, screeny, świadkowie): DR WIADRO ,PAJAC,GUCIO,NATALI,OLBIN, 

PS . NIE LUBIE PISAĆ SKARG ALE ADMIN ZBANOWAŁ ADMINA WIĘC PROSZĘ O UKARANIE ADMINA, I JA POZWALAM  INNYM GRACZĄ CZASAMI PRZEKLNĄĆ ALE NIE NAGMINNIE I BEZ OBRAŻANIA  INNYCH GRACZY.

http://amxbans.cs-classic.pl/bans/43967.html

Edytowane przez NAVI
  • Like 3

Navi wiem admin nie może banować admina ale ci pisałem ogarnij się i nie przeklinaj a ty w kółko na k na h na p itd.Chciałem cie tylko uspokoijć więc dostałeś bana na 5 min za kulturke

I ci przypomnę admin ma dawać przykład graczom a nie ciągle przeklinać chyba nie dostałeś tego admina po to żeby sobie po przekilnać ?

Edytowane przez Adisek1337
  • Like 2

ADIS  BEZ PRZEADY CO JUŻ AŻ TAK KŁAMAĆ NIE MUSISZ POWIEDZIAŁEM TYLKO KUR*A I NIE PRZESADZAJ CZŁOWIEKU 

JAKOŚ PAJACA NIGDY I GUCIA NIE WYWALIŁEŚ DZIWNE BO ONI NAGMINNIE PRZEKLINAJĄ A TY NIE PILNUJESZ PORZĄDKU TYLKO MNIE BANUJESZ ZA 1 SŁOWO NA K TO ŁADNIE WIDZĘ 

Edytowane przez NAVI
  • Like 3

Przepraszam bardzo, że się wtrącę tą jakże piękną  kłótnie, ale oczywiście naviego poniosło i wypowiedział słowo na k, ale ty ani razu nie powiedziałeś ani nie napisałeś ,,ogarnij się'' lub innych słów które go miały uspokoić, wiec no...

To wszystko co chciałam powiedzieć

Pozdrawiam Natali

• Like 2

6 minut temu, Natali585 napisał:

Przepraszam bardzo, że się wtrącę tą jakże piękną  kłótnie, ale oczywiście naviego poniosło i wypowiedział słowo na k, ale ty ani razu nie powiedziałeś ani nie napisałeś ,,ogarnij się'' lub innych słów które go miały uspokoić, wiec no...

To wszystko co chciałam powiedzieć

Pozdrawiam Natali

Tak jak napisała Natalia, w ogóle nie widziałem żeby adis napisał coś lub na czacie y@@

Admin zbanował Admina ?

• Like 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności