mr.Burger 82 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Nick: mr.BurgerPowód: leze w szpitaluCzas nieobecności: nie pamietam od kiedy mnie nie ma, a nie mam mozliwosci sprawdzenia na gt, ale od dnia kiedy ostatni raz bylem do konca przyszlego tygodnia lub jeszcze tydzien dluzej.Coś od siebie: Jest to jednoczesnie usprawiedliwienie. Przeraszam opiekunow, ze nie dalem zadnego znaku wczesniej, ale nie mialem takiej mozliwosc . Za ten tydzien lub dwa powinienem byc juz w domu i moj czas gry wroci do normy. "Wroce silniejszy ?" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zdrówka życzę młody!!! Szybkiego powrotu do zdrowia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 przeciez pisałeś coś o tym komputerze :] Ja to zrozumiałem jako nieobecność , ale w sumie już mniejsza o to, szybko wracaj do zdrowia ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zdrówka ham.Burgerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zdrowiej chłopie, trzeba pośmieszkować trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Szybkiego powrotu do zdrowia. Wytwałości z konowałami i z pigułkami Hehe szczerze Zdrówka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi