MoroBang 1 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Nick:MoroBangLink do SSów: wafel nie zrobil...Wycinek z konsoli(bez IP)*:[CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: MoroBanG ||| IP: ||| Steam ID: STEAM_ID_LAN ||| Powod: Aim.config ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] Kicked :"Zostales zbanowany. SprawdSerwer: #6[ONLY DD2][FREE VIP+ASYSTY]Cs-Classic.pl (de_dust2)Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/bans/44189.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreW_ 121 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Gracz miał Aima. Screna ci nie chciałem zrobić bo miałeś tylko aima. Właśnie tutaj 1 problem że se nie nagrałem demko. W czasie akcji jak strzelałesz do innych, to twój celownik wylatował jak kosmos. Dowody: Cwaniak, Sequell Po pierwsze tutaj takie bany nie ściągają. Sprawdż, czy nie masz przy folderze cstrike plik aim.cfg . Aha i jeszcze kulturka, NIE JESTEM WAFLEM ! Tak jak powiedziałem ssy nie zrobilem, nie miałesz wall'a. Ban nie ma wtedy kiedy nie ma powodu. Twoje dowody: Miszko I i Waldus ... nie byli w czasie tej akcij. Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez Alex_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoroBang 1 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 po 1 jak dales mi bana bez demka czy ss po 2 Twoje dowody sa smieszne,moje dowody to Mieszko I i Waldus Kiepski po 3 Czekam na szybkie uB bez dowodow nie ma bana ps. Prosze nauczyc tego admina o demkach lub ss'ach dobra ziomek czekajmy na kogos bardziej kompetentnego bo jak widze to co piszesz to zal we mnie wzbudzasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Świadkowie to żaden powód do utrzymania tego bana w tym dziale. Proszę wyciągać dema z HLTV i rozpisywać albo przed banem nagrywać osobiście krótkie materiały dowodowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi