ToXyn 49 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Twój nick: ToXyn Wiek: 15 Kilka słów o Tobie: Jestem zapalonym graczem w Counter Strike 1.6 oraz Counter Strike: Global Offensive. Gram również w pare innych gier typu: Assassins Creed, World of Tanks, Saints Row itp itd. Gram w piłkę nożna dla rozrywki i dla swojego klubu lecz Siatkówka nie jest mi obca i też lubię sobie w nią pograć. W zeszłym roku w wakacje byłem członkiem OSP w Wojnowicach i brałem udział w 4 rutynowych akcjach z czego dwie z nich to były prawdziwe pożary. W październiku zeszłego roku wyrzucili mnie ze służby ponieważ sam niechcący spowodowałem pożar pewnej szopy :V. Mój gametracker może nie powala lecz obiecuję poprawę ponieważ teraz planuję zostać na troche dłużej. Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Zauważyłem że admini czasami przestają zwracać uwagę na "drobne przestępstwa" oraz na to że gdy piszę im na u@ o popełnionej zbrodni po prostu ignorują to (Może to dla tego że czasami im spamie na u@). Takie małe zbrodnie może i są małe i nie wiele znaczące lecz czasami psują rozgrywkę Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: Oczywiście Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): Zajebista (9) Staż w grze: 6/7 Lat Link do Twojego GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/ToXyn/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): Dni robocze: 1/2h. Weekendy: Mogę być w każdej chwili wystarczy się ze mną skontaktować Czy uiścisz składkę adminowską?: Zaiste jest to iż uiszczę składkę adminowską po przez kupno vipa a na porę tą mam Deathrunowca. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow_Angel 158 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Okres próbny +Amx +Zgłasza na u@ +Był tu już adminem +Miło się z nim "pracowało" -GT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewcia 155 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Na tak + ma doświadczenie + jest mega czujny, bo zgłasza nawet najdrobniejsze występki ;D + mikro, bo zawsze łatwiej jest zwrócić w ten sposób komuś uwagę - GT, ale skoro ma chęci na poprawę, to nie widzę dużego problemu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomantykNLO 140 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Nie wiem czy moja opinia będzie brana pod uwagę, jak nie to nie ale i tak się wypowiem :v Był już tutaj adminem, więc raczej problemów nie powinno być, doświadczenie, czysty Amx-szkoda, że ja takiego nie mam XD W razie czego ma micro więc porozumiewanie się z graczami lepsze niż przez czat. Słabe GT, ale obiecuję poprawić więc raczej nie kłamie. Na tak i z fartem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabityZaBity 117 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 jasne ,ze na tak toxyn byl juz adminem i milo wspominam wspolprace z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Na ten moment jestem na nie Ostatnim razem nie pofatygowałeś się nawet, żeby rezygnację napisać, a w GT jesteś od +/- 12 dni Prócz tego nie mam zastrzeżeń Spróbuj ponownie za tydzień, pokaż, że faktycznie Ci zależy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi