Bellow 78 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) chciał bym zostać od kneblowany ponieważ: 1. nie mogę pisać 1reakcji 2.do 17minuty nie mogę nic powiedzieć 3.jak prowadzący bądź ADMIN mutuje TT bo np. są za głosno nie moge w żaden sposob powiedziec jak na za cos mnie oskarżają 4.ostatnim razem dostałem bana chyba na 30min za to ze admin sie mnie o cos pytał a ja nie mogłem nic napisać/powiedzieć ze to nie ja 5. od nie dawno nie moge piac na u@ Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez Bellow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wiadro 166 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Typie. Po pierwsze chyba pomyliłeś serwery bo na naszym ani razu Cie nie widziałem szukałem też w GT i nie znalazłem. Po drugie temat napisany nie w tym dziale i do tego dwa razy. Tyle Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Nie ten dział. To chyba tu: https://forum.cs-classic.pl/forum/509-podania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi