OG_Buntaaa 41 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Nick: cocaine-コカイン Powód rezygnacji: Myslalem nad tym w sumie od miesiąca, zaczely wkurzac mnie ciagle wiadomości na steam kiedy jestem w pracy o jakiś dzieciakach które nadaja na mikro. Ludzie zaczeli zawracać mi takimi badziewnymi rzeczami glowe zamiast wyciszyć sobie ich. Do tego mam zamiar zakonczyc gre na na naszym kochanym cod:modzie iż podobają mi się rzeczy ktorte maja być wprowadzone i chyba odpuszczę sobie gre na spolecznosciowych serwerach niestety. Będę gral ostatni miesiąc jako normalny gracz, jak to było kiedyś. Cos od siebie: Mam nadzieje ze jeszcze wroce, powodzenia w dalszym rozwoju serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinatobe 98 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Dzięki za pomoc przy serwerze. Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi