Fame 19 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 1. Nick: Fame Cs-Classic 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 14 4. Znajomość komend Sourcemod (1-10): Komendy prościzna więc powiem takie 8/10 np: sm_admin, sm_addban itd Wszystkie komendy admina zaczynają się na sm_ 5. Sprawny i działający mikrofon**: TAK 6. Składka (tak/nie): TAK - choć pisze że jest jednorazowa, jestem skłonny płacić ją co miesiąc 7. Link do swojego GameMe**: https://www.gameme.com/ranking/player/csgo/0:176148776 8. Parę słów o sobie **: Jestem starym Graczem Counter Strike. Zaczełęm grać w CS 1.6 w wieku 7 lat. przez 6 lat grałem w niego również na waszych serwerach. od około pól roku przestałem grać w w cs 1.6 i przerzuciłem się całkowicie na CSGO. Miałem około 10 adminów przez cały ten okres gry w cs 1.6, a w csgo miałem 1 tylko, ale serwer upadł. Lubie grać COD MODy. Graczy serwera znają mnie i raczej lubią, ale nie mnie to oceniać. Na Serwerze raczej wrogów nie mam, Jestem koleżeński, pomagam innym nowym graczom Zrozumieć ten Mod. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ jest jej mało i dość rzadko spotykam ją na serwerze więc ja chciałbym kandydować bo spędzam dużo czasu na tym serwerze. 10. Steam_ID: STEAM_0:0:176148776 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2 - 4H w okresie od Pon - Czw, a w weekend i piątek 2- 8H 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze od 14 do 16 - 18 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od roku gram, Lecz te konto mam od paru miesięcy ponieważ tamto zostało skradzione. 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): TAK (1 na CSGO i okolo 10 na 1.6) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWENS 123 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) W wymaganiach jest ,że admin powinien mieć ukończone 17 lat poza tym trochę nie rozumiem punktu 9 ,a reszta Podania trochę naciągana. Na nie Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez NEWENS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinatobe 98 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 https://forum.cs-classic.pl/topic/39643-wzórwymagania-podanie-na-admina/ "1. Ukończone 17 lat" "2. Spędzone 25 godzin na serwerze" Ciekawi mnie gdzie tego Administratora miałeś z takimi podaniami, które nie spełniają połowy wymogów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinatobe 98 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi