BiAŁy 16 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Mam propozycje odnośnie granatów na Cod Modzie żeby one się blokowały przes te 15sec. ponieważ jakiś gracz nie mogł go użyć przes te sec. I nie było by tych 'głupich' problemów ze rzucają granaty przed czasem Z góry dzięki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Blokada na he jest, tylko jak ma he w lapie przed rozpoczeciem rundy (1-2 sek, i zaczyna sie runda) to omija blokade, ale wtedy lecicie z banami. Jak sie usunie to jeszcze gorzej bedzie. Neqe sie pisze "przez" a nie "przes" ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Jest niby blokada He Ale można go normalnie wyrzucić tylko 100 HP tracić Trzeba by było zmienić że po próbie wyrzucenia HE automatycznie jest zgon danej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Vienio też tak może być 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G u s t l i K 5 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Jestem na tak.... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Jest blokada na HE ... :whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fircu 11 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Też jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi