Cmoknij wuja w pompe 0 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Nick: Cmoknij wuja w pompeLink do SSów: -Wycinek z konsoli(bez IP)*: [CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: Cmoknij wuja w pompe ||| IP: ||| Steam ID: STEAM_0:1:37869899 ||| Powod: AimBot ||| Nalozono: ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] Kicked :"Zostales zbanowany. Sprawdz konsole."Serwer: #2 FFALink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/45129.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Fakt, walił banie jak wariat ale ... demko obejrzane, zbyt się pośpieszyłem + grałem na NS'ie ze względu na zrypany cfg i nie widziałem jego profilu steam : ) Ziomuś jest czysty. Prosiłbym o nadanie UB Pozdrawiam : ) Edytowane 1 Maja 2017 przez Sasquatch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi