Adisek1337 114 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Twój nick:Adis -_- Nick oskarżonego:MkrOO IP/SID oskarżonego (komenda status):680 STEAM_1:0:1523140852 3 08:14 41 0 Godzina i data przewinienia:9:18 03.05.2017 Opis sytuacji:Gracz najpierw pisał że mu czat nie działa czy coś takiego a później zaczął wyzywać. Dowody (demo, SS, świadkowie):Machu Picchu i tu mam ss http://www10.zippyshare.com/v/vMaNLKYu/file.html Uwagi (opcjonalne):Ten gracz powinien być ukarany bo na serwerze obowiązuje kultura 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kakuś 277 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Pozwolę się wypowiedzieć owszem było tak jak prawi Adis ale dodam coś jeszcze ten oto osobnik podszywał się pod prawdziwego MkrOO jak go zdemaskowałem podszył się pod BoBo i zgłosiłem to dla Niko. Dziękuję 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Dnia 3.05.2017 o 11:25, Kakuś napisał: Pozwolę się wypowiedzieć owszem było tak jak prawi Adis ale dodam coś jeszcze ten oto osobnik podszywał się pod prawdziwego MkrOO jak go zdemaskowałem podszył się pod BoBo i zgłosiłem to dla Niko. Dziękuję To napisz skargę w osobnym temacie i daj jakieś dowody Co do skargi Gracz nikogo nie obraził bo w tej godzinie nie grał żaden gracz o nicku Onet. Ale dostaje bana za kulturę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi