Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Nick: na pewno to nie Miłosz Powód: nie interesuj się złociutki :] Prywatne Czas nieobecności: do odwołania, 2 tyg , ew zmniejszona aktywność, czyli wizyty niedzielnego gracza Coś od siebie: Troche mnie tu nie będzie i wiele się pozmienia. Od razu niusa zapodam. Wercia idzie na modka bo ma słodziutki głos, Fam to pizda a Discusa macie się słuchać we wszystkim. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Powodzonka Siwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Spierdalando chujku nie jestem pizda xD do zoba ja tam przypilnuje wszystkich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Taaaa on przypilnuje : D Pozdro siwy ; ) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Siwy chcial powiedziec ze macie sie mistrza sluchac xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 No to do zobaczenia Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi