Gość Oppa Miodzia Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Imię : Mateusz Nick: Oppa Miodzia :< Wiek : 22latka Znajomość AMXX[(1/10) : 8/10 -,- Mikrofon(tak/nie) : Tak (ale nie używam) Składka(tak/nie)[składka obejmuje pakiet premium]* : Tak. Steam/NS :Steam i NonSteam, ale gram na NonSteam, bo bez lagów ;d Kontakt:: GG, Poczta i inne portale internetowe Dlaczego ty? :: Dlaczego ja, ponieważ ogarnę ludzi na serwerze, rozpoznaję czitera od gracza, miałem sporo razy admina i ogarniałem, czasami jak ludzie byli nachwalni, to nie ogarnołem, a tak to co się tu bd rozpisywał, ogarnę serwer i będzie mniej cheaterów Dziękuje tyle z mojej stronki ;d Ilość godzin przegranych na serwerze : Mało, ale nabiję jutro chyba z 8godzin się nabije :0 Link do Reklam : Reklamy Będą jutro , bo dziś za późno podanie złożyłem Miłej nocki Pozdrawiam Oppa Miodzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilovedubstep 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 1.Konto tylko dla podania. (minus)2.Wcale nie dałeś składki poprzez zakupienie klasy premium. (minus)3.Reklam niema. (minus)4.Grasz mało czasu. (minus)5."czasami jak ludzie byli nachwalni, to nie ogarnołem" popracuj nad ortografią.6.Nikt cię nie zna tutaj więc ciężko z poparciem.Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Konto tylko do podania + nie znam cie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ikillyou 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 widziałem cię mało razy na serwerze ;)Reklamy? -Godziny? -AMXX? +na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Na nie powody upAle napiszemalo na serwerze. godzinyreklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Na nie. Konto dla podania + nie widać Cię na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 ja również na nie, konto tylko dla podanie, nie ma reklam, mało przegranych godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Na nie konto dla podania! :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Na nie ,-musisz posiedzieć na forum -na serwie -zrobić staranniejsze podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 1.Konto tylko dla podania. (minus)2.Wcale nie dałeś składki poprzez zakupienie klasy premium. (minus)3.Reklam niema. (minus)4.Grasz mało czasu. (minus)5."czasami jak ludzie byli nachwalni, to nie ogarnołem" popracuj nad ortografią.6.Nikt cię nie zna tutaj więc ciężko z poparciem.Jestem na NIEDodam jeszcze że nie widuję na servie no i na nie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Powody wyżej. Na NIe.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Do zamknięcia podanie złoże za 3-4dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 na nie , brak reklam , mało przegranych godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 na nie Opinia graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi