Rumu. 109 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Typ Pracy: SygnaturaWymiary: 500x200Render, Stock: http://www53.zippyshare.com/v/SopgsHvC/file.htmlNapis/y: Cs jest jak życie, możesz tam strzelać, i wgl...Tematyka: Gwieździste niebo nocą.Kolorystka: Taka jaką ma zdj.Inne: Wolałbym jakby to była czcionka Avene-brush-font. Z góry dzięki! Edytowane 6 Maja 2017 przez Rumunejszyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Wybacz,ale jak chciałam zrobić z tym jpg wywala mi gimpa nwm dlaczego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rumu. 109 Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Db temat do zamknięcia, ponieważ wybrałem już pracę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi