S3ReK 293 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Wzór:Nick:S3ReKLink do SSów:Nie dostałemWycinek z konsoli(bez IP)*:[CSC]-------------------------------------[CSC] ||| Zostales zbanowany! ||| Nick: S3ReK ||| IP: 82.17.168.162 ||| Steam ID: STEAM_0:0:163226538 ||| Powod: Wrzuc screeny na forum ||| Nalozono: 08.05.2017 - 17:22:20 ||| Czas bana: zawsze ||| Mapa: map ||| Pozostalo: ||| Ban wygasa: Nigdy [CSC]-------------------------------------[CSC] Serwer: Cod 350Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/bans/45865.html Nie ma ssów w cstrike, nie wiem albo admin coś zepsuł albo coś się popsuło, gdzie mogę szukać jeszcze ssów? #Edit zrobiłem wszystkie podpunkty oprócz przeinstalowania cs'a, oraz przeszukałem w non steamach ale też nie ma, zrobie reinstal i może bedą. #Edit dalej nie ma. Da się sprawdzić czy może ssy źle zrobione byly ? #Edit w "Więcej -> Screenshots" też nie ma ssów lel :< Edytowane 8 Maja 2017 przez S3ReK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Admin nie wykonał ss'ów, tak pokazuję strona ss.cs-classic.pl Dostajesz UB a sprawę zgłaszam opiekunowi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi