Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Nick : Esc Icy Bo pashaLink do SSów : nie ma ...Wycinek z konsoli : [AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : WtF John[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Your IP : ' 178.235.123.157 'Serwer : FFA Dostalem bana za to ze moj brat gimbus gral na wh na drugim kompie i tym samym dostalem bana razem z nim (ten sam internet)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Jakiś dowód? Może to ty leciałeś na odpale i chuj to strzelił że admin zrobił ss tak że antyss nie zdążyłeś włączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 No możliwe . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 To sobie sprawdz demko ze gralismy obaj naraz, masz dowod ! poza tym gram steam a on nie bardzo masz jego nick z konsoli i sprawdz sobie moj nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 I co w związku z tym. Wrzuć demko to zobaczymy. Chodź wątpie , musiało to być grane z 1 komputera bo nie możlie jest mienie 2 adresów ip na 2 osobnych komputerach <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 No to chyba kurwa Ci tlumacze ze mamy jedno ip i dlatego mam bana ? Umiesz kurwa czytac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Nie pacanie jebany. Wstaw demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Demko to ja mam Twoje. A chcesz to sobie poszukaj tego demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Marca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Mają dwa różne kompy podłączone pod jednego kompa(pewnie drugi podłączony jest pod wifi) Ale dla mnie to idiotyzm odbanuje to dalej będzie cisnął i tego sie boję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Dlatego temu panu już dziękujemy. Moim zdaniem ścierwo do bana. Może mają pod ten sam internet ale zawsze "JEDNA" literka ip musi być inna ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Tak wlasnie jest...mamy wifi, obydwoje na laptopach...dlatego jezeli on dostal bana to ja rowniez...ja nic z nim nie moge zrobic, jedynie moge mu walnac ciapka na twarz ale nie wiem czy to pomoze i czy bedzie gral dalej na wh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Fanatic Ty jestes jakis kurwa pierdolniety ! Wlaczam cs i wyskakuje mi ze jego nick jest zbanowany, to ze sie sam kurwa spaliles to nie moja wina i odpierdol sie bo jebiesz glupoty ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Posiadanie identycznych ip na 2 komputerach jest możliwe poprzez np. router... esc gra na steam więc wątpię że by to był on. A ty Fanatic nie wiem czy zapomniałeś ale zrezygnowałeś z h@ więc szczerze zamknij mordę i siedź cicho a decyzje podejmie Karol nie ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Głupotą to ty jesteś śćierwusie. Dając ub macie gracza na wh. Congratulations.. ;c Blip szczylu widziałem Cie wczoraj przy drzewie na dworcowej z karteczką 'potrzebuje na opłate admina' Widze ze trzymasz poziom kultury i ogaru rowny podstawowce bo nawet gimbaza tego bym nie nazwal | Blip ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Esc załatw to w rozmowie Pw z -_- bo tu nic z tego nie wyjdzie.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi