PolskiGamer147YT 0 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Twój nick:PolskiGamer147YT Nick oskarżonego:* EdoESdoEMdoE IP/SID oskarżonego (komenda status): nieznana Godzina i data przewinienia: 9.05.17 godzina okolo 20:00 -20:25 Opis sytuacji: gracz podszywal sie pod innego gracza (pokrzywdzony:Zabity Zabity) i pubowal mnie przekonac o nie skadanie skargi Dowody (demo, SS, świadkowie):EdoESdoEMdoE zmienil nick na ZabityZaBity jesli to nie jest zaden dowod mam swiadka jego nick to guzik Uwagi (opcjonalne): nie mam zadnych uwag ale prosze o bana dla tego oto gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Socks are sex 0 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) To byl zabityzabity steam id taki sam jak podawal @Freelancer, w ktorejs skardze. Bylem swiadkiem sytuacji i mowilem Ci, ze sprawdzalem steam id (tez dalem sie nabrac jaja sobie robili haha..) STEAM_1:0:2050715858 Edytowane 9 Maja 2017 przez Red Socks are sex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 To był Zabity.Ale dzięki,że zgłaszasz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi