PoYebanY 8 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 1. Nick: PoYebanY 2. Imię: Bartosz 3. Wiek: 15 4. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 5. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak 6. Link do swojego GT**: https://www.gametracker.com/player/PoYebanY/193.33.177.87:27051/ 7. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Cześć nazywam się Bartosz mam 15 lat ( W lipcu 16) pochodzę z Wolsztyna. Interesuje się kulturystyką poprzez co amatorsko ją uprawiam jak narazie , ale za pare lat chcę ją już uprawiać zawodowo , a w wolnym czasie wychodzę z przyjaciółmi i pykam w cs'a . Czemu miałbym zostać strażnikiem ?. Otóż jestem lubiany na serwerze , zachowuje kulture , pomagam rozwiązywać problemy innym osobą , tłumacze co źle zrobili itd. No i chciałbym mieć większe wpływy na serwerze. 8. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dziennie od 2 do 4h 10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W dni robocze po południu i wieczorem. W weekendy od 10 można mnie już widzieć. 11. Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): Tak 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata +- 13. Czy byłeś już adminem?(Nie podajemy linków): Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Rekrutacja jest na obecną chwilę zamknięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabastian 169 Opublikowano 11 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi