Mesioo 31 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) Nie jest to grafika komputerowa ale myślę,że mnie nie zjecie Krytykować ! Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez Mesioo Wrzucone na hosting i kilka dorzuciłem :D 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Wow jestem pod wrażeniem!!l Zdjęcia są śliczne,wyraźne,wyostrzone a to jest najważniejsze,jako Przyszła Pani fotograf mega podobają Mi się twoje zdjęcia ^^ Powiedź Mi gdzie takie cudeńka zrobiłeś?Może się kiedyś wybiorę na porobienie kilku fotek ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Wrzuć to na jakis inny hosting, jako załącznik, nawet imgur, inaczej wszystko ci zniknie z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesioo 31 Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 @Wercia. Dziękuję ! Co do miejsc.. Lubuskie jest piękne ! Większość zdjęć zrobiłem nad rzeką Bóbr,ale są też bunkry w Krzystkowicach i Kanał Dychowski Jak coś to pisz! Oprowadzę Cię. @Kasia! Zrobione ! Dzięki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 1 godzinę temu, Mesioo napisał: ,ale są też bunkry w Krzystkowicach "Bunkrów nie ma, ale też jest zajebiście!" Ten zachód - cudo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 (edytowane) Całkiem zacne fotografie : ) Nie wiem czym dokładnie zdjęcia robisz ale ślicznie obejmuje kadr ta maszynka. Jeśli jest to aparat foto, lustro czy jakiekolwiek inne pudełko które ma jakieś możliwości ustawień manualnych np. ustawiania ogniskowych ISO itd, to staraj się dostosowywać parametry odpowiednio do światła, pory dnia, bo jak widać na tym największym zdjęciu, u samej góry jest ziarno ; ) może nie przeszkadza ono wizualnie aż tak bardzo, ale psuje nieco estetykę. W programie graficznym można to śmiało usunąć, skadrować. A może zbytnio się czepiam ? Jeśli tak miało być to pardom Zachodzik słońca i rosa na kłosach traw jest bardzo przyjemna dla oka ; ) Edytowane 14 Maja 2017 przez Sasquatch 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesioo 31 Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Godzinę temu, Sasquatch napisał: Całkiem zacne fotografie : ) Nie wiem czym dokładnie zdjęcia robisz ale ślicznie obejmuje kadr ta maszynka. Jeśli jest to aparat foto, lustro czy jakiekolwiek inne pudełko które ma jakieś możliwości ustawień manualnych np. ustawiania ogniskowych ISO itd, to staraj się dostosowywać parametry odpowiednio do światła, pory dnia, bo jak widać na tym największym zdjęciu, u samej góry jest ziarno ; ) może nie przeszkadza ono wizualnie aż tak bardzo, ale psuje nieco estetykę. W programie graficznym można to śmiało usunąć, skadrować. A może zbytnio się czepiam ? Jeśli tak miało być to pardom Zachodzik słońca i rosa na kłosach traw jest bardzo przyjemna dla oka ; ) Dzięki za rady! Ta maszynka to zwykły Huawei P8 Lite i edytor zdjęć Powiedz mi jeszcze czy to,że podkręcam kolor czy poprawiam ostrość dyskwalifikuje to "zdjęcie" jako zdjęcie? Chodzi mi o to czy po tym jak wiecie już,że używam edytora (o ile wcześniej nie wiedzieliście) to zdjęcia nie straciły dla Was "wartości"? Nie jestem żadnym fotografem i nie mam pojęcia jak to wszystko wygląda Zwyczajnie czasem pod wpływem pewnych substancji spowalniających uruchamiam wyobraźnie,odpalam HDR w aparacie i cyk ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SASU 430 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 20 godzin temu, Mesioo napisał: Dzięki za rady! Ta maszynka to zwykły Huawei P8 Lite i edytor zdjęć Powiedz mi jeszcze czy to,że podkręcam kolor czy poprawiam ostrość dyskwalifikuje to "zdjęcie" jako zdjęcie? Chodzi mi o to czy po tym jak wiecie już,że używam edytora (o ile wcześniej nie wiedzieliście) to zdjęcia nie straciły dla Was "wartości"? Nie jestem żadnym fotografem i nie mam pojęcia jak to wszystko wygląda Zwyczajnie czasem pod wpływem pewnych substancji spowalniających uruchamiam wyobraźnie,odpalam HDR w aparacie i cyk ?? Nawet najlepszy fotograf używa edytorów ; ) czasem edytując można wyłonić ze zdjęcia cuda. Ale jeśli oryginalne zdjęcie jest na tyle dobre, odpowiednio ustawiona przysłona itp. do pory dnia, oświetlenia, to edytor również może nieco zepsuć jego duszę. A jeśli obiekt który jest fotografowany z marszu, gdzie nie będzie okazji do bawienia się ustawieniami to edytory są dobrym rozwiązaniem by wyłonić ze zdjęcia coś więcej.w 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touka 3 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Drugie zdjęcie petarda Jak to jest robione telefonem to tym bardziej jestem pod wrażeniem. Masz + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✦ RISTIR ✦ 3 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Tak patrzę to te kraj obrazy są fajne i mogą pasować to np. jakiegoś banneru albo banneru który coś reklamuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arow 198 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Ostatnie zdjęcię poprostu wymiata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesioo 31 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Kilka nowych fotek Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez Mesioo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Regi. Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Piąta fotka jest po prostu Kozacka!!! Klimat jak z postapo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Można na tapęte? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi