Buhahaha Leszko xd 91 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Nick: Cipensy l Leszko xdPowód rezygnacji: Brak czasu na cs'a, praca.Cos od siebie: Dzięki za szansę i pomoc we wszystkim ;p może za jakiś czas wrócę, siemka ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Oj Leszko Leszko powodzenia zycze misiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Powodzonka lamusku Wracaj szybko! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Kolejnemu sufit na łeb się spadł.... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Z kim ja bede gral? Na jesien widze Ciebie i fama z powrotem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 nie zgadzam sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to kto tu zostanie?? pojde za Ciebie do roboty :D:D:D wracaj szybko ziomus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Kurwa ale ostatni taki temat widzę, jestem gotowy na zezwolenie każdemu na jakieś nieobecności ale bez rezygnacji. Już jeden fam to sporo znaczy, a leszko to teraz dowaliłeś. Kłócić się nie będę bo podjąłeś decyzję, ale masz wrócić mi tutaj! VIP aktywny do 21 czerwca. Rezygnacja przyjęta, dzięki za robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi