Zjawa 7 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Oto kilka przykładowych prac ^-^ Jestem amatorem i dopiero się uczę, więc potraktujcie mnie wa łagodnie :P v1 v2 v3 v4 ABY WEJŚĆ W NASTĘPNE PRACE TRZEBA KLIKNĄĆ [<KLIK>] [<KLIK>] [<KLIK>] [<KLIK>][<KLIK>][<KLIK>][<KLIK>] [<KLIK>] [<KLIK>][<KLIK>] [<KLIK>][<KLIK>] [<KLIK>][<KLIK>][<KLIK>] [<KLIK>][<KLIK>] [<KLIK>][<KLIK>][<KLIK>] [<KLIK>] [<KLIK>][<KLIK>][<KLIK>] Zapraszam do ocenki! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zjawa 7 Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 REFF 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 1. Jeżeli chodzi o pierwszą prace, to flary dodane w złym miejscu, możesz dać je nad tekst, a nie je na niego nakładać, i ustawić je na dolnej części tekstu, i na górnej, wtedy wyglądałoby to dużo lepiej. 2. Ustawiłeś za wysokie nasycenie tła, przez co jego kolory wyglądają nienaturalnie. Zmieniłbym również kolor tekstu, lub obrysu, ponieważ jest mało widoczny. 3. To samo co wyżej, za wysokie nasycenie tła, ale oprócz tego praca mi się podoba. 4. Te same "błędy" co w 2 pracy. 5. Jeśli chodzi o 3 kolejne prace, to tak: w 2 pierwszych zmieniłbym czcionkę, i jak na początek będzie spoczko, a w 3, obrazek jest zbyt "wyblakły", przez co tekst pomimo prostokątem za nim, jest mało widoczny. Oprócz tego tak samo zmieniłbym czcionkę. 6. Jeśli chodzi o awatary (nie będę się rozwodzić na każdy z nich, ponieważ jest ich za dużo), to popracuj jeszcze nad dobieraniem kolorów, pobaw się trochę barwą, nasyceniem i jasnością, czy opcjami warstw. Do tekstu staraj się dodawać cień, czy obrys, aby nie zlewał się on z tyłem (uwagi te tyczą się też innych twoich prac). 7. Sygnaturki zrobione dla Karoliny, czy Szymka, mi się podobają, i nie zmieniałbym w nich dużo, co do pozostałych prac, to "błędy" popełnione te same co wcześniej wymienione. Jak na początek to prace spoko, ale jeszcze dużo przed Tobą, oglądnij kilka poradników, zapoznaj się z photoshopem (jeśli jeszcze go nie używasz), ponieważ interfejs w nim jest bardzo przejrzysty, a prace (przynajmniej dla mnie) robi się dużo przyjemniej niż chociaż w takim gimpie, ponieważ jest w nim więcej opcji. Trochę się rozpisałem, więc już kończe xd Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touka 3 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Mało czytelne są te grafki. Zbyt dużo kolorów na tle i zagłuszają napisy. To samo z efektami typowo Gimpowskimi (te tęcze chyba są z Gimpa). Co jeszcze... No długa droga przed toba, ale fajnie, że robisz, za to masz plusika ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi